برخی مطالعات از تأثیر قهوه حاوی قارچ گانودرما در کاهش التهابات در بیماری روماتیسم، آسم و کاهش التهابات غشایی کـه چشم و پلک را می‌پوشاند، حکایت دارند. ۱۴ روز مصرف قارچ گانودرما توانست شاخص‌های ضدالتهابی و آنتی‌اکسیدانی را التیام دهد و از خون در برابر آسیب‌های اکسیداتیو محافظت بکند.

انواع مختلفی از عصاره‌های قارچ گانودرما توانستند از خود خاصیت ضدالتهابی و آنتی‌اکسیدانی نشان دهند و برای درمان بیماری‌های مرتبط با التهابات مفید باشند. آنتی‌اکسیدان‌ها مولکول‌هایی هستند کـه می توانند از آسیب بـه سلول‌ها پیشگیری کنند. بـه‌خاطر همین ویژگی مصرف غذاها و مکمل‌های با خاصیت آنتی‌اکسیدانی طرفداران بیشتری پیدا کرده اسـت. بسیاری معتقدند قهوه حاوی قارچ گانودرما خاصیت آنتی‌اکسیدانی بالایی دارد.


مشخصات

  • جهت مشاهده منبع اصلی این مطلب کلیک کنید
  • کلمات کلیدی منبع : آنتی‌اکسیدانی ,گانودرما ,خاصیت ,التهابات ,کاهش ,قارچ ,قارچ گانودرما ,خاصیت آنتی‌اکسیدانی ,کاهش التهابات ,قهوه حاوی ,حاوی قارچ
  • در صورتی که این صفحه دارای محتوای مجرمانه است یا درخواست حذف آن را دارید لطفا گزارش دهید.

تبلیغات

محل تبلیغات شما
محل تبلیغات شما محل تبلیغات شما

آخرین وبلاگ ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

David ترجمه یاب شیشه سکوریت و درب اتوماتیک در اندیشه Parris دانلود فیلم و سریال _ my series غروب شوم آکادمی ابن سینا آکس چوب جامعه شناسی خودمانی خط فرهنگی